Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi kanssamme. Tästä syystä me ja tietosuojavastaavamme varmistamme, että noudatamme tietosuojasäännöksiä, erityisesti Euroopan tietosuoja-asetusta (DSGVO) ja Saksan liittovaltion tietosuojalakia (BDSG). Seuraavassa kerromme sinulle, mihin tarkoituksiin tietojasi käsitellään ja miten voit käyttää oikeuksiasi. Tietosuojaselosteen saat käyttöön milloin tahansa jokaisen sivun alareunassa olevan ”Tietosuoja”-välilehden kautta.

Vastuuhenkilön nimi ja yhteystiedot

B! Design on BAUHAUSin tarjous. BAUHAUS-yhtiöt(https://www.bauhaus.info/gesellschaften) tarjoavat asiakaspalvelua 26 artiklan 26 kohdassa tarkoitettua yhteistä vastuuhenkilöä koskevan sopimuksen perusteella. 1 S. 1 GDPR. Asiakkaiden tai rekisteröityjen tietosuojaan liittyviä tiedusteluja varten keskeinen yhteyspiste on

BAUHAUS AG
Mannheimin sivuliike
Gutenbergstraße 21
68167 Mannheim
Saksa
Puhelin: 0800 3905 000
Sähköposti: datenschutz@bauhaus.info.

BAUHAUS AG huolehtii rekisteröidyn oikeuksien toteutumisesta yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti (ks. jäljempänä rekisteröidyn oikeudet).
BAUHAUS-yhtiöt välittävät kaikki asiakkaiden ja kolmansien osapuolten tietosuojaa koskevat tiedustelut BAUHAUS AG:lle. Suorat pyynnöt tietosuojavastaavalle eivät vaikuta tähän. Yhteisesti vastuussa olevien henkilöiden 26 artiklan 26 kohdassa tarkoitetun sopimuksen olennainen sisältö. 1 S. 1 DSGVO löytyy osoitteesta: www.bauhaus.info/gemeinsam_verantwortliche.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Jos sinulla rekisteröidyllä on kysyttävää tietojesi käsittelystä tietosuojalainsäädännön mukaisesti, voit esittää kysymyksesi tai huolenaiheesi kahdella tavalla:

  • Yleisiä tietosuojaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevia tiedusteluja, kuten tietopyyntöjä, varten ota yhteyttä BAUHAUSin tietosuojaan osoitteessa: datenschutz@bauhaus.info; ja
  • Voit myös ottaa milloin tahansa yhteyttä suoraan nimettyyn tietosuojavastaavaan erityiskysymyksissä: datenschutzbeauftragter@bauhaus.info.

Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Palvelimen lokitiedostot

Kun vierailet osoitteessa www.bdesign-vinyl.de, verkkopalvelin tallentaa tämän automaattisesti niin sanottuihin palvelimen lokitiedostoihin. Näihin tietoihin sisältyvät käytetty selain, käyttöjärjestelmä ja käyttöaika. Näitä tietoja käytetään ainoastaan tilastolliseen arviointiin ja turvallisuussyistä (esim. väärinkäytösten tai petosten selvittämiseksi) sekä verkkosivuston käyttämiseen. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on 6 artiklan 6 kohta. 1 S. 1 lit. f) GDPR. Oikeutettu etumme liittyy verkkosivustomme toimintaan ja esittelyyn sekä sen vakauden ja toimivuuden parantamiseen.

Edellä mainittujen henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti pakollista. Ilman palvelinlokitiedostojen käsittelyä verkkosivustomme palvelua ja toimivuutta ei kuitenkaan voida taata. Lisäksi yksittäisiä palveluja ei välttämättä ole saatavilla tai niitä voidaan rajoittaa.

Evästeiden käyttö

Evästeet tallennetaan tietokoneellesi, kun käytät verkkosivustoamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevyllesi, osoitetaan käyttämällesi selaimelle ja joiden kautta tietyt tiedot kulkevat evästeen asettaneelle taholle.

Evästeet eivät voi suorittaa ohjelmia tai lähettää viruksia tietokoneellesi. Niiden tarkoituksena on tehdä Internet-tarjonnasta kokonaisuudessaan käyttäjäystävällisempää ja tehokkaampaa. Evästeitä käytetään tällä verkkosivustolla esimerkiksi arvioimaan kävijöiden käyttäytymistä verkkosivustolla. Voit määrittää selaimesi asetukset mieltymystesi mukaan ja esimerkiksi kieltäytyä hyväksymästä kolmannen osapuolen evästeitä tai kaikkia evästeitä. Huomaa, että et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja.

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia, joka on Google Ireland Limitedin, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti (”Google”) tarjoama web-analyysipalvelu. Google käyttää evästeitä. Evästeen tuottamat tiedot käyttäjän verkkotarjouksen käytöstä siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.

Google on saanut Privacy Shield -sertifikaatin ja tarjoaa siten takuun siitä, että se noudattaa Euroopan tietosuojalainsäädäntöä(https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta verkkosivuston ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Käsitellyistä tiedoista voidaan luoda pseudonyymisiä käyttäjäprofiileja. Tietojen käsittely perustuu suostumukseesi 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 S. 1 lit. a) GDPR. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tätä tarkoitusta varten tulevaisuutta varten. Seuraavassa kuvataan tätä varten käytettävissäsi olevat peruutusvaihtoehdot.

Käytämme Google Analyticsia vain, jos IP:n anonymisointi on aktivoitu. Tämä tarkoittaa, että Google lyhentää käyttäjän IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä.

Käyttäjän selaimen lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Käyttäjät voivat estää evästeiden tallentamisen asettamalla selainohjelmistonsa sen mukaisesti; käyttäjät voivat myös estää evästeen tuottamien ja Googlen verkkotarjouksen käyttöön liittyvien tietojen keräämisen sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, asetuksista ja kieltäytymisvaihtoehdoista on Googlen tietosuojakäytännössä(https://policies.google.com/technologies/ads) ja Googlen mainosten näyttämistä koskevissa asetuksissa(https://adssettings.google.com/authenticated).

Vaihtoehtona selaimen lisäosalle tai mobiililaitteiden selaimissa napsauta tätä linkkiä estääksesi Google Analyticsin keräämisen tällä verkkosivustolla tulevaisuudessa:

[borlabs-cookie id=”google-analytics” type=”btn-switch-consent” /]

Analytiikan kieltäminen

Tämä asettaa laitteeseesi opt-out-evästeen. Jos poistat evästeet, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen.
Edellä mainittujen henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti pakollista. Ilman näitä tietoja verkkotarjontamme analysointi, optimointi ja taloudellinen toiminta ei kuitenkaan ole mahdollista.

Evästeiden suostumus Borlabs Cookie

Verkkosivustomme käyttää Borlabs Cookie’s cookie consent -tekniikkaa saadakseen suostumuksesi tiettyjen evästeiden tallentamiseen selaimeesi ja dokumentoidakseen tämän tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tämän teknologian toimittaja on Borlabs – Benjamin A. Bornschein, Georg-Wilhelm-Str. 17, 21107 Hampuri (jäljempänä ’Borlabs’).
Kun siirryt verkkosivustollemme, selaimeesi tallennetaan Borlabs-eväste, joka tallentaa antamasi suostumukset tai niiden peruuttamisen. Näitä tietoja ei jaeta Borlabsin evästeiden tarjoajan kanssa.
Kerättyjä tietoja säilytetään, kunnes pyydät meitä poistamaan ne tai poistat Borlabs-evästeen itse tai kunnes tietojen säilyttämisen tarkoitus ei enää täyty. Pakolliset lakisääteiset säilytysajat eivät vaikuta asiaan. Borlabsin evästeen tietojenkäsittelyä koskevat yksityiskohdat löytyvät osoitteesta https://de.borlabs.io/kb/welche-daten-speichert-borlabs-cookie/.
Borlabsin evästesuostumustekniikan käyttö tehdään, jotta evästeiden käyttöön saadaan laissa vaaditut suostumukset. Tämän oikeusperustana on 6 artiklan 6 kohta. 1 S. 1 lit. c GDPR.
[borlabs-cookie type=”btn-cookie-preference” title=”Muuta evästeasetuksia” /]

YouTube

Sivustomme käyttää videoiden integrointiin palveluntarjoajaa YouTube LLC , 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA, jota edustaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Yleensä, kun kutsut sivua, jossa on upotettuja videoita, IP-osoitteesi lähetetään jo YouTubelle ja tietokoneellesi asennetaan evästeet.

Olemme kuitenkin upottaneet YouTube-videomme laajennetulla tietosuojatilalla (tässä tapauksessa YouTube ottaa edelleen yhteyttä Googlen Double Klick -palveluun, mutta Googlen tietosuojakäytännön mukaan henkilötietoja ei arvioida prosessin aikana). Tämä tarkoittaa, että YouTube ei enää tallenna tietoja kävijöistä, elleivät he katso videota. Kun napsautat videota, IP-osoitteesi lähetetään YouTubeen, ja YouTube saa tietää, että olet katsonut videon. Jos olet kirjautuneena YouTubeen, nämä tiedot liitetään myös käyttäjätiliisi (voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTubesta ennen videon katsomista).

Lisätietoja YouTuben suorittaman tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta on YouTuben tietosuojakäytännössä. Sieltä löydät myös lisätietoja oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista yksityisyytesi suojaamiseksi: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Google käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa, ja se on liittynyt EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -sopimukseen, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.”

Henkilötietojen vastaanottajat

Henkilötietojasi luovutetaan lain sallimissa rajoissa seuraaville yrityksille EU:n alueella:
Muut BAUHAUS-yhtiöt(https://www.bauhaus.info/gesellschaften) ja niiden tilausten käsittelijät, tarvittaessa jatkokonsultaatioita, haluttujen sopimusten tekemistä tai muun palvelun tarjoamista varten, sekä BAUHAUS AG:n tilausten käsittelijät IT-palveluita ja verkkosivuston taustajärjestelmän hallinnointia varten.

Tietojen säilytyksen kesto

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin kyseinen käyttötarkoitus vaatii:

  • Palvelimen lokitiedostot: 30 päivää
  • Google Analytics -eväste: 2. vuotta

Rekisteröityjen oikeudet

BAUHAUS-yhtiöt takaavat kattavasti oikeutesi rekisteröitynä.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn tämän verkkosivuston käytön yhteydessä, voit peruuttaa tämän suostumuksen 7 artiklan kohdan mukaisesti. 3 DSGVO milloin tahansa. Peruutus voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen datenschutz@bauhaus.info tai kirjallisesti edellä mainittuun osoitteeseen. Peruuttamisen vaikutukset rajoittuvat siihen, että kyseisiä henkilötietoja ei enää käsitellä tulevaisuudessa. Tällainen peruuttaminen vaikuttaa siis henkilötietojesi käsittelyn sallittavuuteen sen jälkeen, kun olet ilmoittanut sen meille. Huomaa, että tässä tapauksessa kyseisiä tietoja ei ehkä enää voida käsitellä tulevaisuudessa.

Oikeus vastustaa käsittelyä 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 S. 1 lit. f) DSGVO

21 artiklan 21 kohdan mukaisesti. 1 p. 1 DSGVO:n mukaisesti oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan perusteella erityisestä tilanteestasi johtuvista syistä. 1 S. 1 lit. f) DSGVO.

Jos vastustat, emme enää käsittele henkilötietojasi, paitsi jos voimme osoittaa käsittelylle pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen.

Muut oikeudet

Sinulla on seuraavat lisäoikeudet käsiteltyjen henkilötietojesi osalta, jos rekisterinpitäjään nähden täyttyvät vastaavat erityiset edellytykset:

  • Rekisteröidyn oikeus tutustua tietoihin, yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artikla;
  • Oikaisuoikeus, yleinen tietosuoja-asetus, 16 artikla;
  • Oikeus tietojen poistamiseen, DSGVO:n 17 artikla;
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen, yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artikla; ja
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen DSGVO:n 20 artiklan mukaisesti.
  • Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan yleistä tietosuoja-asetusta.
Päivittäminen ja muuttaminen

Tietosuojakäytäntöä on aika ajoin mukautettava todellisiin olosuhteisiin ja oikeudelliseen tilanteeseen. Tarkista tietosuojaseloste ennen tarjouksemme käyttämistä, jotta olet ajan tasalla mahdollisista muutoksista tai päivityksistä.

Ständi: 15.08.2019

© 2022 - b!design - Laadukas tuotemerkki