Data beskyttelse

Personvernet ditt er viktig for oss. Du skal føle deg trygg hos oss. Derfor sikrer vi og vår databeskyttelsesansvarlige overholdelse av databeskyttelsesbestemmelser, spesielt den europeiske generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) og den føderale databeskyttelsesloven (BDSG). Nedenfor ønsker vi å informere deg om formålene som dataene dine behandles for og hvordan du kan utøve dine rettigheter. Du kan når som helst hente frem databeskyttelseserklæringen via fanen «Databeskyttelse» nederst på hver side.

Navn og kontaktinformasjon til den ansvarlige

B! Design er et tilbud fra BAUHAUS. Kundestøtte ytes av BAUHAUS-selskapene ( https://www.bauhaus.info/gesellschaft ) på grunnlag av en avtale om felles ansvar i. s.d. Art 26 para. 1 setning 1 GDPR. Det sentrale kontaktpunktet for henvendelser om databeskyttelse fra kunder eller registrerte er

BAUHAUS AG
Filial i Mannheim
Gutenbergstrasse 21
68167 Mannheim
Tyskland
Telefon: 0800 3905 000
E-post: datenschutz@bauhaus.info .

BAUHAUS AG påtar seg oppfyllelsen av rettighetene til den registrerte i samsvar med GDPR (se nedenfor: rettighetene til den registrerte).
BAUHAUS-selskapene videresender alle henvendelser fra kunder og tredjeparter om databeskyttelse til BAUHAUS AG. Direkte henvendelser til personvernombudet forblir upåvirket. Det vesentlige innholdet i avtalen mellom felleskontrollører i. s.d. Art 26 para. 1 S. 1 GDPR finner du på: www.bauhaus.info/gemeinsam_behinderte .

Kontaktinformasjon til personvernombudet

Hvis du som datasubjekt har spørsmål om hvordan dataene dine håndteres i henhold til databeskyttelsesloven, har du to måter å stille spørsmål eller sende inn forespørselen din på:

  • For generelle henvendelser om databeskyttelse og hevdelse av registrerte rettigheter, som f.eks B. en forespørsel om informasjon, vennligst kontakt BAUHAUS databeskyttelse på: datenschutz@bauhaus.info, spesifiser din forespørsel og din kontaktadresse; og
  • For spesielle henvendelser er du også velkommen til å kontakte den utnevnte personvernombudet direkte når som helst på: datenschutzbeauftragter@bauhaus.info.

Formål og rettslig grunnlag for databehandling

serverloggfiler

Når du besøker nettsiden www.bdesign-vinyl.de, registrerer webserveren dette automatisk i såkalte serverloggfiler. Disse dataene inkluderer nettleseren som brukes, operativsystemet og tilgangstid. Disse dataene brukes kun for statistisk evaluering og av sikkerhetsmessige årsaker (f.eks. for å avklare misbruk eller svindel) og for å drive nettstedet. Det rettslige grunnlaget for databehandling er art 6 para. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Vår legitime interesse ligger i drift, presentasjon og forbedring av stabiliteten og funksjonaliteten til nettstedet vårt.

Utlevering av de nevnte personopplysningene fra deg er verken juridisk eller kontraktsmessig påkrevd. Uten å behandle serverloggfilene kan tjenesten og funksjonaliteten til nettstedet vårt imidlertid ikke garanteres. I tillegg kan det hende at individuelle tjenester ikke er tilgjengelige eller kan være begrenset.

Bruk av informasjonskapsler

Når du bruker nettstedet vårt, lagres informasjonskapsler på datamaskinen din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på harddisken din, tilordnes nettleseren du bruker, og gjennom hvilke viss informasjon flyter til stedet som setter informasjonskapselen.

Informasjonskapsler kan ikke kjøre programmer eller overføre virus til datamaskinen din. De tjener til å gjøre Internett-tilbudet mer brukervennlig og effektivt totalt sett. Informasjonskapsler brukes på denne nettsiden, for eksempel for å kunne evaluere besøksatferd på nettsiden. Du kan konfigurere nettleserinnstillingene dine etter dine ønsker og f.eks. B. nekte å akseptere tredjeparts informasjonskapsler eller alle informasjonskapsler. Vi vil påpeke at du da kanskje ikke kan bruke alle funksjonene på denne nettsiden.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland («Google»). Google bruker informasjonskapsler. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om bruken av netttilbudet av brukeren, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Google er sertifisert under Privacy Shield og tilbyr dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslovgivning ( https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active ).

Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne for å evaluere bruken av vårt netttilbud av besøkende, for å sammenstille rapporter om aktivitetene innenfor dette netttilbudet og for å gi oss andre tjenester relatert til bruken av dette netttilbudet og internettbruken. Pseudonyme brukerprofiler kan opprettes fra de behandlede dataene. Databehandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke i henhold til art. 6 para. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Du kan tilbakekalle ditt samtykke til dette når som helst med virkning for fremtiden. Nedenfor er en beskrivelse av kanselleringsalternativene som er tilgjengelige for deg.

Vi bruker kun Google Analytics med aktivert IP-anonymisering. Dette betyr at IP-adressen til brukeren forkortes av Google i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der.

IP-adressen som overføres av brukerens nettleser, er ikke slått sammen med andre Google-data. Brukere kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren tilsvarende; I tillegg kan brukere forhindre at dataene som genereres av informasjonskapselen og relatert til deres bruk av netttilbudet samles inn av Google og behandlingen av disse dataene av Google ved å laste ned og installere nettleserplugin-modulen som er tilgjengelig under følgende lenke: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Du finner mer informasjon om databruk fra Google, innstillings- og innsigelsesalternativer i Googles databeskyttelseserklæring ( https://policies.google.com/technologies/ads ) og i innstillingene for visning av annonser fra Google ( https:/ / adssettings.google.com/authenticated ).

Som et alternativ til nettlesertillegget eller i nettlesere på mobile enheter, vennligst klikk på denne koblingen for å forhindre fremtidig gjenkjenning av Google Analytics på dette nettstedet:

[borlabs-cookie id=»google-analytics» type=»btn-switch-consent» /]

Velg bort Analytics

En opt-out informasjonskapsel lagres på enheten din. Hvis du sletter informasjonskapslene dine, må du klikke på denne lenken igjen.
Utlevering av de nevnte personopplysningene er verken pålagt ved lov eller kontrakt. Uten disse dataene er imidlertid ikke analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt netttilbud mulig.

Cookie-samtykke med Borlabs Cookie

Nettstedet vårt bruker Borlabs Cookies samtykketeknologi for informasjonskapsler for å innhente ditt samtykke til lagring av visse informasjonskapsler i nettleseren din og for å dokumentere dette i samsvar med databeskyttelsesbestemmelsene. Leverandøren av denne teknologien er Borlabs – Benjamin A. Bornschein, Georg-Wilhelm-Str. 17, 21107 Hamburg (heretter Borlabs).
Når du går inn på nettstedet vårt, lagres en Borlabs-informasjonskapsel i nettleseren din, som lagrer samtykket du har gitt eller tilbakekalling av dette samtykket. Disse dataene videreformidles ikke til leverandøren av Borlabs Cookie.
De innsamlede dataene lagres til du ber oss om å slette dem eller sletter Borlabs-informasjonskapselen selv eller formålet med å lagre dataene ikke lenger gjelder. Obligatoriske lovpålagte oppbevaringsperioder forblir upåvirket. Detaljer om databehandling av Borlabs Cookie finner du på https://de.borlabs.io/kb/which-data-stores-borlabs-cookie/
Borlabs samtykketeknologi for informasjonskapsler brukes for å innhente det lovpålagte samtykket for bruk av informasjonskapsler. Det rettslige grunnlaget for dette er art 6 stk. 1 s. 1 lit. c GDPR.
[borlabs-cookie type=»btn-cookie-preference» title=»Endre informasjonskapselinnstillinger» /]

YouTube

Nettstedet vårt bruker leverandøren YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA, representert av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA for integrering av videoer. Vanligvis, når du ringer opp en side med innebygde videoer, sendes IP-adressen din til YouTube og informasjonskapsler installeres på datamaskinen din.

Vi har imidlertid integrert YouTube-videoene våre med den utvidede databeskyttelsesmodusen (i dette tilfellet kontakter YouTube fortsatt Googles DoubleClick-tjeneste, men i henhold til Googles databeskyttelseserklæring blir ikke personopplysninger evaluert). Som et resultat lagrer ikke YouTube lenger informasjon om de besøkende med mindre de ser videoen. Hvis du klikker på videoen, vil IP-adressen din bli overført til YouTube og YouTube vil vite at du har sett videoen. Hvis du er logget på YouTube, vil denne informasjonen også bli tildelt brukerkontoen din (du kan forhindre dette ved å logge ut av YouTube før du ser videoen).

Ytterligere informasjon om formålet med og omfanget av datainnsamlingen og dens behandling av YouTube finner du i deres databeskyttelseserklæring. Der finner du også mer informasjon om dine rettigheter og innstillingsmuligheter for å beskytte personvernet ditt: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy . Google behandler også personopplysningene dine i USA og har sendt til EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework .

Mottakere av personopplysningene

Dine personopplysninger vil bli utlevert til følgende selskaper innenfor EU innenfor rammen av lovfestede fullmakter:
Andre BAUHAUS-selskaper ( https://www.bauhaus.info/gesellschaft ) og deres prosessorer, om nødvendig, for ytterligere råd, for å inngå ønskede kontrakter eller for å tilby andre tjenester og prosessorer fra BAUHAUS AG for IT-tjenester og for administrasjon av bakenden av nettstedet.

Varighet av datalagring

Vi lagrer dataene dine så lenge det respektive formålet krever:

  • Serverloggfiler: 30 dager
  • Google Analytics-informasjonskapsel: 2. år

registrerte rettigheter

Dine rettigheter som registrert er fullstendig garantert av BAUHAUS-selskapene.

tilbakekall av samtykke

Hvis du har gitt ditt samtykke til behandling av personopplysninger ved bruk av denne nettsiden, kan du tilbakekalle dette samtykket i henhold til Art 7 Para. 3 GDPR opphevet når som helst. Tilbakekallingen kan sendes på e-post til datenschutz@bauhaus.info eller skriftlig til adressen ovenfor. Virkningene av tilbakekallingen er begrenset til at de aktuelle personopplysningene ikke lenger vil bli behandlet i fremtiden. En slik tilbakekall påvirker derfor tillateligheten av behandlingen av dine personopplysninger etter at du har gitt dem til oss. Vær oppmerksom på at det i dette tilfellet kanskje ikke lenger vil være mulig å behandle de aktuelle dataene i fremtiden.

Rett til å motsette seg behandling etter art 6 para. 1 s. 1 lit. f) GDPR

I henhold til art. 21 stk. 1 setning 1 GDPR, har du rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger når som helst av årsaker som oppstår fra din spesielle situasjon på grunnlag av Art. 6 para. 1 s. 1 lit. f) GDPR.

Hvis du sender inn en innsigelse, vil vi ikke lenger behandle dine personopplysninger med mindre vi kan demonstrere overbevisende legitime behandlingsgrunnlag som oppveier dine interesser, rettigheter og friheter, eller behandlingen tjener til å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav.

Andre rettigheter

Du har følgende tilleggsrettigheter med hensyn til dine behandlede personopplysninger dersom de respektive spesifikke kravene oppfylles av den ansvarlige:

  • Rett til innsyn for den registrerte, Art. 15 GDPR;
  • Rett til retting, Art. 16 GDPR;
  • Rett til sletting, Art. 17 GDPR;
  • Rett til begrensning av behandling, Art. 18 GDPR; og
  • Rett til dataportabilitet i henhold til Art. 20 GDPR.
  • Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener at behandlingen av dine personopplysninger bryter med GDPR.
oppdatere og endre

Databeskyttelseserklæringen må tilpasses de faktiske forhold og rettstilstanden fra tid til annen. Vennligst sjekk databeskyttelseserklæringen i hvert enkelt tilfelle før du bruker vårt tilbud for å være oppdatert med mulige endringer eller oppdateringer.

Status: 15.08.2019

© 2022 - b!design - Et kvalitetsmerke fra